Vyhledávání Vyhledávání

Ochrana osobních údajů - GDPR

Společnost Ringer lešení a bednění se sídlem: Jeremiášova 803, Praha 5, spisová značka C 293601 vedená u Městského soudu v Praze se zavazuje chránit osobní údaje a soukromí uživatelů svých služeb v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „GDPR“), tj. po 25. 5. 2018, se společnost zavazuje chránit osobní údaje dle GDPR. 

Účel shromažďování osobních údajů se týká buď již uzavřené kupní či jiné příslušné smlouvy mezi Klienty jako kupujícími a námi jako prodávajícími, nebo jednáních směřujících k takovémuto uzavření. Pro zpracování údajů k tomuto účelu není třeba výslovného souhlasu klienta. Zpracování těchto údajů je nezbytné pro plnění vzájemných smluvních vztahů.

V neposlední řadě je implicitním účelem zpracování údajů také zkvalitňování našich služeb a včasné reagování na Vaše žádosti a požadavky.

Společnost Ringer lešení a bednění s.r.o. zpracovává osobní údaje klientů na základě jejich dobrovolného souhlasu pro následující účely:

a)    vytvoření a správa databáze klientů;
b)    zasílání obchodních sdělení.

Účelem zpracování těchto údajů je především možnost co nejvíce Vás informovat o záležitostech, které Vás skutečně zajímají. 

V případech, kde zákon o ochraně osobních údajů kategoricky požaduje pro zpracování osobních údajů souhlas, tento vždy výslovně vyžadujeme, tedy Klienti jsou na tuto skutečnost předem upozorněni a mají možnost se rozhodnout, zda dobrovolně souhlas udělí či nikoli.

Pro účely uzavření a plnění smlouvy s klientem zpracováváme veškeré údaje, které klient sdělil či sdělí právě v souvislosti s uzavřenou/uzavíranou smlouvou, a které se týkají předmětu plnění smlouvy. Jedná se zejména o: jméno a příjmení klienta, rodné číslo/datum narození, adresa trvalého či jiného bydliště, telefonní číslo, emailová adresa, případně sídlo podnikající fyzické osoby, její obchodní firma, identifikační číslo a dále nezbytné identifikační znaky předmětných věcí nemovitých (označení, dispozice, počet místností, číslo podlaží, výměra atp.). 

Pro účely zasílání obchodních sdělení a kontaktování klienta za účelem monitoringu spokojenosti jsou zpracovávány jen nejnutnější údaje, zejm. jméno a příjmení, adresa bydliště, emailová adresa a telefonní číslo. 

Osobní údaje klientů jsou získávány především od klientů samotných, a to v rámci uskutečněných vzájemných jednání či projevením jejich zájmu o toto jednání na internetových stránkách společnosti nebo projektových webů či v souvislosti s registrováním na elektronickém portálu.

Osobní údaje klientů zpracováváme jak manuálním způsobem, tak i způsobem automatizovaným za využití odpovídajících technických a organizačních opatření k zajištění ochrany osobních údajů. 

Přístup k nashromážděným a uchovávaným osobním údajům mají pouze naši vybraní zaměstnanci, kteří tento přístup potřebují k plnění svých pracovních úkolů. Tito zaměstnanci mají smluvní povinnost dodržovat mlčenlivost o informacích získaných v souvislosti se zpracováváním osobních údajů. 

Ke zpracování osobních údajů klientů může docházet i s případným využitím podpory a informačních systémů třetích osob za podmínek stanovených zákonem o ochraně osobních údajů a právním řádem obecně, přičemž k tomuto dochází zejména v oblasti marketingové a informační podpory.  Vztahy se třetími osobami takto vzniklé jsou vždy smluvně ošetřeny tak, aby nedošlo k porušení zásad zacházení s osobními údaji. Své obchodní partnery si nadto pečlivě vybíráme.

Osobní údaje klientů zpracováváme na území České republiky. 

Společnost Ringer lešení a bednění s.r.o. spravuje a uchovává osobní údaje pouze po dobu, která je nezbytná k naplnění uvedeného účelu, tzn. po dobu trvání smluvního vztahu a následně pět let po jeho skončení nebo po dobu pěti let, pokud k uzavření smlouvy nedojde.

Souhlas lze vzít kdykoliv zpět a to zasláním e-mailu na adresu Nádražní 271, Hostivice, zavoláním na linku: +420 774 078 089 nebo odesláním dopisu na kontaktní údaje společnosti.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení GDPR máte právo:

Proč si vybrat Ringer

ok Lešení se skládá z menšího počtu dílů, je jednoduché na montáž

ok Konstrukce je zhruba o 1/3 lehčí než konkurenční systémy

ok Systém lešení je propracovaný do posledního detailu, postavíte s ním i ty nejnáročnější stavby

ok Lešení odpovídá ČSN - Fasádní dílcová lešení

ok Pracovní podlahy jsou vyrobeny z oceli, dřeva nebo hliníku

ok Zajištění pracovních podlah proti nadzvednutí větrem

Máte zájem o naše služby? Napište nám!

Jméno: *
Adresa: *
Telefon: *
E-mail:

Vaše zpráva: *

Buďte s námi online